Nekaj zanimivih projektov

NAŠE
REFERENCE

Lokacija projekta

Maribor

Investitor

Mestna občina Maribor

Rušitev dveh objektov

Za potrebe gradnje modernega športnega vrtca v središču Maribor, smo izvedli rušitev obstoječih objektov večjih gaberitov. 

Rušitev smo se lotili z ustreznim varovanjem okolice in same izvedbe del. Objekta smo v celoti porušili ter gradbene odpadke odpeljali v deponije za predelavo gradbenih odpadkov. 

Lokacija projekta

Podravska regija

Investitor

Avtomobili P.R. d.o.o.

Avtosalon rabljenih vozil

Izvedli smo z izkope in rušitvena dela stavb kleti, ki so se skrivala v samem zemljišču. Izvedli smo gramozna nasutja. Uredili smo komunalne priključke za plin, vodovod, elektriko, meteorno in fekalno kanalizacijo z zbiralniki olj itd. Za končni izgled smo poskrbeli z uredivijo okolja in zasaditvijo.

Lokacija projekta

Podravska regija

Investitor

Fizična oseba

Stanovanjska hiša; Gradnja stanovanjskega objekta do 3. gradbene faze

zvedba stanovanjske hiše z potrebnimi zemljskimi , zidarskimi in betonskimi deli. Na obronku Maribora smo izvedli stanovanjsko hišo po željah mlajše družine. Gradnjo smo izvedli do 3. gradbene faze. 

Lokacija projekta

Velenje

Investitor

Občina Velenje

Kolesarski poligon Pumptrack

Sodelovali smo pri izvedbi projektiranja samega poligina ter poskrbeli za celovito izvedbo poligona. Kot športni navdušenci smo veseli, da smo lahko pomagali pri razvoju mladih Velenjčanov, ki so željni gibanja v naravi, bodisi s kolesom ali rolkami. 

SPOZNAJMO SE.

Vas zanimajo naše storitve?